Ervaringen

Dit is echt een hele mooi winkel! Tamara, de eigenaresse, is super lief en laat je helemaal op je gemak voelen. Ze neemt echt de tijd voor je en ze weet precies de goede jurken voor je uit de rekken te halen. Ze heeft ook echt een prachtige collectie. Ik ben speciaal voor de jurken van het merk Casablanca naar haar toegekomen, want dat merk wordt nog bijna niet verkocht in Nederland, maar de jurken zijn echt prachtig! De winkel zelf is ook echt heel leuk ingericht, met mooie bloemetjes op tafel en een mooie etalage, dat maakt de ervaring van het jurken passen helemaal compleet.


– Lotte

Een fantastische ervaring! Heel gemoedelijk, alle tijd werd genomen. Alle wensen werden meegenomen. Super enthousiaste eigenaresse.
Klein maar fijne winkel. Voelt echt als een boetiek met alle soorten jurken, ook de niet zo standaard jurken.
Ik ben er super goed geslaagd! Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan!


– Rieneke

Ik ben erg tevreden over de service van bruidsgalerie Tres Jolie. Er werd naar mijn wensen geluisterd en mee nagedacht over wat het beste zou passen bij mij. Wanneer ik een bepaald detail van de jurk minder mooi vond, werd er mee gezocht naar een oplossing, waardoor het een heel persoonlijke, fijne ervaring voor mij was.


– Eline

Geslaagd voor mijn jurk binnen een ongedwongen huiselijke sfeer. Tamara had zich goed bereidt, mooie jurken uitgezocht, vriendelijk en respectvol in de omgang. Een aanrader om te gaan kijken en je te laten adviseren. De dag en de koop afgesloten met bubbels, heerlijk!!


– Angeline

Er is super goed met mijn mee gedacht over wat ik wilde het was geen probleem dat ik iets anders wilde en jurk kan helemaal naar mijn wensen gemaakt worden.


– Nadja Schrauwen

Ik kan iedereen aanraden om naar tres jolie te gaan. We voelde ons direct op ons gemak en thuis. Tamara zag echt de details van een jurk. Perfectie in het vak. Dat gaf ons onmiddelijk een goed gevoel. Luistert goed naar je wensen en denkt met je mee..daardoor had ik gelijk mijn jurk gevonden!
We kunnen niet wachten tot grote dag.


– Kelly

Hele prettige en persoonlijke sfeer! Tamara kijkt goed naar hoe je reageert op een jurk en vanuit daar gaat ze verder werken. Bij mijn eerste afspraak waren er 2 jurken die ik erg mooi vond. Daar kon ik thuis gewoon even rustig over na gaan denken. Bij mijn tweede afspraak twijfelde ik nog steeds. Tamara gaf aan dat er vanalles mogelijk was. Ik gaf aan dat ik een bepaald stuk van een jurk niet mooi vond en dat kon gewoon aangepast worden. Dat kon Tamara ook provisorisch laten zien, waardoor het helemaal mijn jurk werd en ik uiteindelijk de keuze heb kunnen maken!


– Moniek

Erg fijn geholpen. Goede kennis en inzicht wat bij een persoon past. Helemaal niets op aan te merken.


– Elsbeth

Hele fijne afspraak gehad, het was voor mij de aller eerste keer dat ik een trouwjurk ging passen. Voelde me gelijk op mijn gemak. Tamara had gelijk ook door wat ik wel en wat ik niet mooi vond en wat mij goed stond. Ben ook gelijk geslaagd voor mijn jurk!


– Ineke

Ik ben Tamara super dankbaar voor de heel professionele en lieve hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Tamara is meedenkend, geduldig, behulpzaam, en heeft heel goed door wat bij je past en aansluit bij de sfeer/wensen die je in gedachten hebt – de allereerste jurk die ik aanhad, is dan ook uiteindelijk uitgekozen! Ondertussen heb ik wel alle ruimte gehad om allerlei jurken te passen, ook elders. Ik ben heel blij dat ik daarna nog kon terug komen en de jurk nog een keer aan mocht voordat ik écht JA tegen de jurk zei. Met vriendinnen en familie heb ik een super fijne dag gehad!


– Kimberly

Vanaf het moment dat ik binnen liep bij Très Jolie had ik een goed en fijn gevoel. Iets wat ik bij de grote trouwwinkels miste. Na een fijn gesprek, waar alle tijd voor werd genomen, zijn de wensen besproken. Tamara pakte er vervolgens een paar jurken bij. De eerste jurk die ik aantrok was gelijk perfect, dit was wat ik al die tijd zocht! Toch nog een paar andere jurken aan gehad die overigens ook erg mooi waren, maar de eerste was de goede match voor mij. Tamara is heel prettig om mee te communiceren, behulpzaam en wil dat je echt je eigen gevoel en mening laat spreken. Overal wordt aan gedacht met als resultaat een perfecte jurk! Dank voor jullie tijd en de moeite die jullie erin hebben gestoken!


– Irene

Wat een gastvrijheid en vriendelijkheid! Na een warm ontvangst en wat uitleg heb je de winkel voor jezelf. Tamara luistert goed naar je wensen, doet voorstellen en helpt je bij het maken van je keuze. Ze neemt alle tijd voor je. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen over mijn jurk. Ik was er en ben er nog steeds zo blij mee! En wat zat de jurk lekker! Bedankt voor alle hulp en de goede service!


– Marlot

Tamara heeft van het uitzoeken van mijn bruidsjurk een mooie persoonlijke beleving gemaakt. Ondanks mijn grote (7) gezelschap hield ze het overzicht en mijn wensen goed in de gaten.
Iedereen voelde zich gehoord en iedereen maakte echt deel uit van de zoektocht.

Binnen 1 uurtje was mijn jurk gevonden!
En dat voor zo’n twijfelkont als ik 😉

De hele winkel is voor jou, dus geen afleiding van andere klanten. Echt dikke plus!!

Dankjewel Tamara!


– Marlieke

Nog 3 nachtjes slapen en dan mag ik eindelijk mijn trouwjurk aan.
Het zoeken naar een trouwjurk was voor mij een hele opgave bij andere bruidswinkels.
Toen ik mijn verhaal deed bij Tamara kon ik direct de volgende dag langs komen.
Tamara luisterde heel goed naar mijn wensen, dacht mee en gaf haar eerlijke mening!
Dit heeft er in geresulteerd dat ik DE jurk heb gevonden bij Très Jolie.
Tamara, SUPER Dankjewel hoe behulpzaam je bent geweest en hoe je hebt meegedacht!
Voor ons ben je goud waard!


– Rowan

Ik heb een fantastische dag gehad bij bruidsgalerie très jolie. De winkel ziet er mooi uit alsof je in een soort huiskamer zit met je aanhang. De eigenaresse luistert heel goed naar wat je wel en niet wilt. Heel behulpzaam. Ik was zelf onzeker over mijn lichaam omdat ik net bevallen was, en dat het geen leuke ervaring zou worden, maar die onzekerheid is helemaal weggenomen. Voelde helemaal op mijn gemak, en heb mijn droomjurk gevonden!!! Voor mij zeker een aanrader om naar très jolie te gaan ruime keuze aan jurken, en persoonlijk contact alle aandacht is volledig op jou wensen gericht.


– Esmee

Ik ben terecht gekomen bij bruidsgalerie très Jolie na mijn bezoek aan de trouwbeurs in Breda. Daar heb ik een afspraak gemaakt en ik kon op korte termijn terecht, wat erg fijn was! Hoeveel bruidsmodezaken moet je tenslotte af voor je de perfecte jurk hebt..?

Een paar weken later was het dan zover, ik ging voor de eerste keer in mijn leven trouwjurken passen. Erg vriendelijk ontvangen en oprechte interesse in onze dag. Na 6 jurken gepast te hebben, was ie daar dan.. mijn droomjurk!! Goed ingelicht over de leverdatum , passingen en de prijs. Ik zou iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan de winkel. Je bent hier echt prinses , alle aandacht en tijd is voor jou en je bent zeker geen nummertje waar je binnen 2 uur weer moet buiten staan!


– Nicky

Na een wat mindere ervaring bij een grote bekende winkel, was het binnenlopen bij Tamara een verademing! Ik had best was stress over het vinden van de juiste jurk, zeker omdat ik voor mij gevoel onder tijdsdruk stond. Binnen 5 minuten wist Tamara alle zorgen weg te nemen, ze nam uitgebreid de tijd voor me, begreep mijn gevoel én mijn wensen. Uiteindelijk twijfelde ik tussen twee jurken, er was totaal geen druk om een beslissing te maken en ik mocht altijd nog terugkomen om opnieuw te passen. De tweede keer was er totaal geen twijfel meer!
Tamara, heel erg bedankt voor je rust en je hulp. Zonder jou zat ik nu nog in de stress 😉


– Vera

Video: Randy Fenoli – Beautiful Beginnings Colletion

Let’s keep in touch

Volg ons op social media