Menu

Ons verhaal < back to home

De Bruid

 

Je voelt je pas een bruid als jij jouw droomjurk hebt gevonden. Dat is een uitspraak die veel bruiden zo ervaren. Het is een bijzondere beleving. Daar neem je je tijd voor, samen met mensen die speciaal voor je zijn. Bruidsgalerie Tres Jolie weet dat elke bruid uniek is en graag geholpen wil worden door een adviseuse met oprechte aandacht, advies en begrip voor haar wensen. Bij bruidsgalerie Tres Jolie ontvangen we maar 1 bruid tegelijkertijd om haar en haar gezelschap alle aandacht te kunnen geven. Voor elke bruid heeft Tres Jolie haar droomjurk.!

De Collectie

 

Bruidsgalerie Tres Jolie beschikt over een geheel nieuwe collectie. Alle jurken in de galerie zijn van de collectie 2018. De jurken bevinden zich in het midden en hoger segment van de bruidsmode. Wij bieden de jurken aan vanaf €1000,-. Het aanbod van merken en stylen in de galerie is groot. Wil je strapless, een halter, wel of juist geen kant, ivoor, champagne kleur….we helpen je graag.

De Sfeer

 

Een warme en open sfeer, dat is wat je kunt verwachten tijdens je bezoek. Bij ons vind je dus geen hoge drempel, is er geen verkoopgerichte verkoopster, en mag je niet maar 3 jurken proberen voordat we je weer de deur uitzetten. Verwacht in plaats daarvan het volgende:  Brabantse gezelligheid, een lekker bakje koffie en alle aandacht en tijd voor jou.  Een bruidsjurk kopen moet een beleving zijn en mooie herinnering worden..!

 

Bruidsgalerie Tres Jolie bevindt zich in het centrum van Etten-Leur. Er zijn vele mogelijkheden om je bezoek te beginnen of af te sluiten met een bijvoorbeeld een lunch of high tea.

CBW ERKEND

VERZEKERD VAN GOEDE AANKOOP


Jouw aankoop en aanbetaling zijn veilig omdat we zijn aangesloten bij het CBW garantiefonds. Dat is wel zo prettig als je lang hebt gespaard voor de mooiste dag van je leven. Het CBW garantiefonds geeft zekerheid voor zowel klant als winkel.