Ervaringen

Dit is echt een hele mooi winkel! Tamara, de eigenaresse, is super lief en laat je helemaal op je gemak voelen. Ze neemt echt de tijd voor je en ze weet precies de goede jurken voor je uit de rekken te halen. Ze heeft ook echt een prachtige collectie. Ik ben speciaal voor de jurken van het merk Casablanca naar haar toegekomen, want dat merk wordt nog bijna niet verkocht in Nederland, maar de jurken zijn echt prachtig! De winkel zelf is ook echt heel leuk ingericht, met mooie bloemetjes op tafel en een mooie etalage, dat maakt de ervaring van het jurken passen helemaal compleet.


– Lotte

Een fantastische ervaring! Heel gemoedelijk, alle tijd werd genomen. Alle wensen werden meegenomen. Super enthousiaste eigenaresse.
Klein maar fijne winkel. Voelt echt als een boetiek met alle soorten jurken, ook de niet zo standaard jurken.
Ik ben er super goed geslaagd! Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan!


– Rieneke

Ik ben erg tevreden over de service van bruidsgalerie Tres Jolie. Er werd naar mijn wensen geluisterd en mee nagedacht over wat het beste zou passen bij mij. Wanneer ik een bepaald detail van de jurk minder mooi vond, werd er mee gezocht naar een oplossing, waardoor het een heel persoonlijke, fijne ervaring voor mij was.


– Eline

Ik dacht mijn jurk niet meer te vinden, maar kwam na even zoeken dit leuke bruidszaakje tegen. Hier hingen net wat andere merken dan in alle grote bruidswinkels met meer jurken binnen mijn budget en in mijn style. Je bent de enige die binnen is, waardoor je alle aandacht en tijd krijgt. Er stond een mooi versierde tafel waar we met 7 personen aan konden zitten. Er werd gekletst over het aanzoek, mijn verloofde, waar we elkaar van kennen en hier was alle ruimte voor.
Ik wilde het nog even laten bezinken voor ik gelijk “Ja” zei, wat mogelijk was. We hebben met z’n allen een nieuwe afspraak gemaakt en er is geen druk uitgeoefend.
Voor mij was het jammer dat er niet de goede maat torselet of bustier was. Het zaakje is echter nog erg nieuw en de eigenaresse heeft gelijk nieuwe maten bij besteld.
Zeker een aanrader!


– Petry

Geslaagd voor mijn jurk binnen een ongedwongen huiselijke sfeer. Tamara had zich goed bereidt, mooie jurken uitgezocht, vriendelijk en respectvol in de omgang. Een aanrader om te gaan kijken en je te laten adviseren. De dag en de koop afgesloten met bubbels, heerlijk!!


– Angeline

Er is super goed met mijn mee gedacht over wat ik wilde het was geen probleem dat ik iets anders wilde en jurk kan helemaal naar mijn wensen gemaakt worden.


– Nadja Schrauwen

Ik kan iedereen aanraden om naar tres jolie te gaan. We voelde ons direct op ons gemak en thuis. Tamara zag echt de details van een jurk. Perfectie in het vak. Dat gaf ons onmiddelijk een goed gevoel. Luistert goed naar je wensen en denkt met je mee..daardoor had ik gelijk mijn jurk gevonden!
We kunnen niet wachten tot grote dag.


– Kelly

Hele prettige en persoonlijke sfeer! Tamara kijkt goed naar hoe je reageert op een jurk en vanuit daar gaat ze verder werken. Bij mijn eerste afspraak waren er 2 jurken die ik erg mooi vond. Daar kon ik thuis gewoon even rustig over na gaan denken. Bij mijn tweede afspraak twijfelde ik nog steeds. Tamara gaf aan dat er vanalles mogelijk was. Ik gaf aan dat ik een bepaald stuk van een jurk niet mooi vond en dat kon gewoon aangepast worden. Dat kon Tamara ook provisorisch laten zien, waardoor het helemaal mijn jurk werd en ik uiteindelijk de keuze heb kunnen maken!


– Moniek

Erg fijn geholpen. Goede kennis en inzicht wat bij een persoon past. Helemaal niets op aan te merken.


– Elsbeth

Hele fijne afspraak gehad, het was voor mij de aller eerste keer dat ik een trouwjurk ging passen. Voelde me gelijk op mijn gemak. Tamara had gelijk ook door wat ik wel en wat ik niet mooi vond en wat mij goed stond. Ben ook gelijk geslaagd voor mijn jurk!


– Ineke

Let’s keep in touch

Volg ons op social media